Zonnedak
Zonnedak 2 min. leestijd

Bedrijfsdak verhuren

Voor eigenaren van grote bedrijfspanden is het interessant om het dak te verhuren voor zonnepanelen. Met deze optie ontvang je een vaste vergoeding per paneel en profiteer je op deze manier niet alleen in je pand, maar ook er bovenop! Ook wanneer je het pand eventueel wilt verkopen in de toekomst, is deze oplossing perfect. Verhuur nu je dak voor zonnepanelen en geniet van de voordelen!


Het verhuren van je bedrijfsdak voor zonnepanelen 

Heb jij een eigen bedrijf? Dan zijn er een hoop investeringen die je kunt doen en zakelijke zonnepanelen staan misschien niet bovenaan je lijst. In dat geval is het interessant om je bedrijfsdak te verhuren voor zonnepanelen, zeker als je een groot bedrijfspand hebt. Kies jij ervoor om jouw bedrijfsdak te verhuren aan Novar? Dan ben je minimaal 16 jaar verzekerd van extra inkomsten, zonder eigen investering en zonder eigen risico.

Wil je liever zelf eigenaar worden van de zonnepanelen? Dan kun je bij Novar ook zonnepanelen kopen of leasen. Zo kun je zelf profiteren van de voordelen van zonne-energie op lange termijn. We denken graag met je mee over de beste optie voor jouw bedrijf.

Waarom dakverhuur voor zonnepanelen?

Het grote voordeel van dakverhuur voor zonnepanelen? Zorgeloos! Van het controleren van de dakconstructie tot capaciteit bij de netbeheerder, Novar regelt het. Ook na de oplevering, zorgen wij voor het onderhoud. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw dak te verhuren voor zonnepanelen. Vervolgens profiteer jij minimaal 16 jaar van extra inkomsten. Zo draag je ook nog eens bij aan een schoner klimaat. Ook zorgt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor een goede reputatie bij klanten, pers en betrokken partijen. Zonnepanelen zakelijk geeft jou de kans om jouw bedrijf verder te laten groeien. 

Tot slot zijn er veel financiële voordelen bij het verhuren van jouw dak voor zonnepanelen. Welke voordelen dit zijn, bespreken we graag met je. Vraag gratis een adviesgesprek aan om meer te weten te komen. 

Wat levert het op als ik mijn dak verhuur? 

De opbrengst van een zonnedak, hangt af van de keuzes die je maakt. Ga je een dak verhuren voor zonnepanelen of een eigen zonneproject starten? Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. We bieden deze mogelijkheden aan bij een zonnedak van minimaal 3.000 m2.

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Naast het verhuren van je dak voor zonnepanelen, zijn er bij Novar ook andere mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor het leasen van zonnepanelen, of om zelf te investeren in zonnepanelen. Elke optie biedt zijn eigen voordelen. Bij Novar staan we klaar om samen met jou te kijken welke optie het meest geschikt is voor jouw bedrijf en hoe we jouw bedrijf kunnen voorzien van zonnepanelen.

Heb je geen groot bedrijfsdak of is het plaatsen van zonnepanelen niet mogelijk op jouw bedrijfsdak? Dan kan een zonnepark wellicht interessanter zijn. Vooral voor agrarische bedrijven is dit vaak een goede optie. Het is zelfs mogelijk om een zonnepark te plaatsen op vervuilde grond.

Deel artikel

Lees verder

Naar kennisbank
Subsidies & financiering Zonnedak 2 min. leestijd
In 2024 ook SDE subsidie voor projecten op zwakke daken

Vanaf 10 september 2024 gaat de nieuwe subsidieronde van de SDE++ van start, met een speciale focus op lichtere zonnepanelen…

Subsidies & financiering Zonnedak 2 min. leestijd
SDE++ 2024: Een nieuwe ronde vol kansen

Goed nieuws voor iedereen die betrokken is bij duurzame energieprojecten! Vanaf 10 september 2024 opent de nieuwe subsidieronde voor de…

Zonnedak 2 min. leestijd
Verduurzamen: zo start je

We kunnen ons goed voorstellen dat de energietransitie als een grote stap voelt. Want waar doe je goed aan? En…

Zonnedak 2 min. leestijd
Nieuwe technologieën maken meer daken geschikt voor zonnepanelen

Je dak gebruiken voor het opwekken van duurzame energie: slim! Daarmee zet je onbenutte ruimte in voor verduurzaming en meer…

Naar kennisbank