Zonnedak
Zonnedak 2 min. leestijd

Zakelijk zonnepanelen leasen

Als ondernemer wordt het steeds belangrijker om duurzaam te ondernemen en op deze manier bij te dragen aan de toekomst. Tegelijkertijd wil je ook zekerheid hebben over je energiekosten. Door zakelijk zonnepanelen te leasen daalt de energierekening direct, zonder investeringskosten.


Voordelen zakelijk zonnepanelen leasen 

Het zakelijk leasen van zonnepanelen kan erg interessant zijn voor bedrijven en organisaties. Voor de zakelijke markt is het leasen van auto’s, witgoed en andere apparatuur vaak een goede optie. Maar daar blijft het niet bij. Novar maakt het mogelijk om ook zonnepanelen te leasen. Wij vertellen graag meer over de voordelen, mogelijkheden en financiering van het zakelijk leasen van zonnepanelen. 

Het zakelijk leasen van zonnepanelen levert vaak direct geld op. Zo helpt zakelijk leasen van zonnepanelen om de kosten te dekken van jouw energierekening. De energiekosten die je bespaart zijn namelijk in de meeste gevallen hoger dan het leasebedrag.

Geen onverwachte kosten 

Bij het zakelijk leasen van zonnepanelen bij Novar hoef je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Dit komt doordat Novar de eigenaar blijft van de panelen. Hierdoor bespaar je geld op onderhoudskosten en andere onvoorziene uitgaven. Heb je problemen met de zonnepanelen, of periodiek onderhoud nodig? Wat de situatie ook is; Novar zorgt ervoor dat het opgelost wordt, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Met het zakelijk leasen van zonnepanelen heb je dus geen onvoorziene kosten en kun je wel direct genieten van de opbrengst van jouw panelen.

Zakelijk leasen van zonnepanelen 

Het regelen van financiering voor zakelijke zonnepanelen kan soms een uitdaging zijn. Wil je zonnepanelen kopen? Dan moet je over het algemeen veel geld op de plank hebben liggen voor deze investering. Niet alle bedrijven hebben dit geld direct beschikbaar. Daarom gaan veel bedrijven op zoek naar alternatieven, zoals het verhuren van een bedrijfsdak aan Novar, of het zakelijk leasen van zonnepanelen. Deze alternatieven bieden een toegankelijke manier om te profiteren van zonne-energie, zelfs als je niet direct het benodigde kapitaal beschikbaar hebt

Wat levert zakelijk zonnepanelen leasen mij op? 

De opbrengst van een zonnedak, hangt af van de keuzes die je maakt. Ga je een dak verhuren voor zonnepanelen, ga je voor leasen of kies je voor een combinatie daarvan? Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. Wij bieden deze mogelijkheden aan bij een zonnedak van minimaal 3.000 m2.

Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan

Het zakelijk leasen van zonnepanelen kan erg voordelig zijn. Zo heb je geen investeringskosten en weet je precies hoeveel geld je iedere maand kwijt bent. Verder daalt direct je energierekening, waardoor meteen kosten worden bespaard. Ook draag je vanaf moment één jouw steentje bij aan een schoner klimaat, zonder dat je eerst een grote investering hoeft te doen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt hierdoor nog makkelijker. Meer weten? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of neem snel contact met ons op om erachter te komen wat jouw mogelijkheden zijn.

Deel artikel

Lees verder

Naar kennisbank
Subsidies & financiering Zonnedak 2 min. leestijd
In 2024 ook SDE subsidie voor projecten op zwakke daken

Vanaf 10 september 2024 gaat de nieuwe subsidieronde van de SDE++ van start, met een speciale focus op lichtere zonnepanelen…

Subsidies & financiering Zonnedak 2 min. leestijd
SDE++ 2024: Een nieuwe ronde vol kansen

Goed nieuws voor iedereen die betrokken is bij duurzame energieprojecten! Vanaf 10 september 2024 opent de nieuwe subsidieronde voor de…

Zonnedak 2 min. leestijd
Verduurzamen: zo start je

We kunnen ons goed voorstellen dat de energietransitie als een grote stap voelt. Want waar doe je goed aan? En…

Zonnedak 2 min. leestijd
Nieuwe technologieën maken meer daken geschikt voor zonnepanelen

Je dak gebruiken voor het opwekken van duurzame energie: slim! Daarmee zet je onbenutte ruimte in voor verduurzaming en meer…

Naar kennisbank