Subisidies & financiering
Subisidies & financiering 1 min. leestijd

SDE subsidie aanvragen

SDE subsidie aanvragen

Kennisbank SDE subsidie aanvragen

Wil je duurzame energie opwekken? Dan kun je gebruik maken van de SDE++ subsidie. Novar vraagt tijdelijk kosteloos deze subsidie voor je aan. Je zit nergens aan vast!


SDE aanvragen

De SDE subsidie is in het leven geroepen om duurzame initiatieven te stimuleren in Nederland. Jaarlijks worden er enorm veel SDE subsidie aanvragen gedaan en het beschikbare budget is in de afgelopen jaren gedaald. Dit betekent dus dat er nauwkeurig naar de verzoeken wordt gekeken door de RVO. Binnen Novar hebben we experts in dienst die gespecialiseerd zijn in de subsidie-aanvraag.

Bij een aanvraag voor de SDE++ subsidie komt veel kijken. Vergunningen, een haalbaarheidsstudie en capaciteit voor teruglevering komen allemaal aan bod. Novar heeft gelukkig al veel ervaring met subsidieaanvragen. Wij vragen kosteloos de SDE++ voor je aan. Zo heb jij een verhoogde kans op een toekenning zonder tijd kwijt te zijn aan uitzoekwerk.

Ja, er is subsidie voor zonnepanelen op bedrijfsdaken. Naast de standaard SDE++ subsidie, zijn er vaak in iedere regio nog verschillende aanvullende subsidies. Zoals voor de verwijdering van asbest, het versterken van de dakconstructie of de aanschaf van lichtgewicht panelen. Op deze manier stimuleert de overheid het verduurzamen van bedrijfspanden.
Novar Novar
Onze kennis zie je terug in onze resultaten. Wij hebben nog nooit een project gerealiseerd waarvoor wij geen SDE hebben ontvangen!
Gerben Smit Gerben Smit, mede-eigenaar Novar
Novar Novar
Deel artikel

Lees verder

Naar kennisbank
Subisidies & financiering 1 min. leestijd

SDE Subsidie in 2023

In 2023 is het weer mogelijk om een subsidie aan te vragen voor duurzame projecten. Dit is de SDE++ subsidie…

Subisidies & financiering 1 min. leestijd

SDE subsidie

Wij begrijpen als geen ander dat er veel onbekende termen voorbij komen wanneer je je eenmaal verdiept in de ontwikkeling…

Subisidies & financiering 1 min. leestijd

Subsidies & financiering

Een zonnepark realiseren brengt veel kosten met zich mee. Deze begint al bij de start, hierdoor is het vaak een…

Naar kennisbank