Groen. Van grote waarde. Vastgoed.

Sectoren Vastgoed

Een duurzaam pand levert meer op. Zo simpel is het. Zonnepanelen op je dak voor meer inkomsten, lagere energiekosten én een hogere waarde van je vastgoed, omdat je voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Novar maakt het waar.

Ontdek wat groen doet met de huurwaarde van vastgoed.

Bekijk onze rekenvoorbeelden en zie hoe een hoger energielabel in je voordeel kan werken.


Onze oplossingen

Wij realiseren grootschalige groene energieprojecten. Voor een duurzaam vastgoedbeheer.

Jouw uitdaging

Wij zijn er voor vastgoedinvesteerders, ondernemers met een eigen pand en vastgoedbeheerders, die klaar zijn om concrete stappen te zetten om je bedrijf te verduurzamen. Omdat je meer opbrengsten wilt genereren. Voor je energielabel C. Om grip te krijgen op je eigen energierekening met duurzaam vastgoed. En natuurlijk: om bij te dragen aan een duurzaam Nederland. Novar weet hoe. Wij realiseren energieprojecten, zoals zonnepanelen voor vastgoed. Assets waar je niet alleen als eigenaar, maar ook als huurder van profiteert.

Novar in de praktijk

Wij leveren turn-key projecten in groene energie

Wij realiseren zonneprojecten, op bedrijfsdaken van 3.000 m2 of groter. Van A tot Z geregeld: we controleren je dakconstructie, helpen met slimme financiering, vragen subsidie aan en checken je verzekering en netcapaciteit. We bouwen, beheren en onderhouden. Of je nu zonnepanelen wil kopen, leasen of alleen je dak wil verhuren – wij regelen het, met veel expertise en korte doorlooptijden.

Wanneer je zonnepanelen eenmaal liggen en werken, verzorgen wij ook het assetbeheer van je zonneproject. Jaarlijks inspecteren we de installatie en het dak. Ook geven we je advies om het rendement van je panelen te verhogen, op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Voor betaalbare duurzame en efficiënte energie – voor jou én je huurders. 

Wij doen meer

Denk je nog een duurzame stap verder? Novar zorgt voor een slim en zuinig energieverbruik, met de aanleg van een smart grid of energieopslag. Ook realiseren we laadpalen voor een uitstootvrij wagenpark – nog een toegevoegde waarde voor je vastgoed. Samen bepalen we de beste oplossing, wij fiksen het. Dat doen we met jarenlange ervaring, nieuwe technologie en een flinke dosis daadkracht.

De trends in de vastgoed

De beweging in de vastgoed gaat naar duurzaam

Van A tot Zero

We moeten verduurzamen. Dat is duidelijk, maar hoe? Bij Novar doen wij dit stap voor stap, asset voor asset. Van A tot Zero noemen wij dat.

BREEAM certificering

Duurzaam vastgoed is de norm. Door wet- en regelgeving moet deze sector verduurzamen. BREEAM is hier een voorbeeld van. Novar helpt de vastgoed-sector te verduurzamen.

Als één van de grootste Nederlandse ontwikkelaars van zonneprojecten, weten we precies hoe het werkt. Zonnepanelen op je dak, zonder gedoe, in 7 doordachte stappen.

Stappenplan zonne-energie
1. Advies en voorstel
2.Controleren van de dakconstructie
3.Wij vragen voor jou de SDE-subsidie aan
4.Wij regelen dat je opstalverzekering de panelen dekt
5.Check capaciteit netbeheerder
6.Bouw en realisatie, terwijl jij gewoon kunt doorwerken
7.Beheer & onderhoud. 24/7 monitoring op afstand en onderhoud zodra het nodig is.

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact