Optimalisatie

Natuurlijk wil je dat jouw energieproject optimaal presteert. Met duurzaam rendement – vandaag én voor de lange termijn. Samen bekijken we de kansen van jouw asset. Zo helpt Novar je aan een optimaal rendement.  

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.

Batterij zonnepark Bontepolder

Wat doen we?

Optimaliseren is draaien aan de knoppen. Investeer je in een duurzame asset, dan wil je goed rendement draaien. Zo optimaliseer je de businesscase en draag je zoveel mogelijk bij aan de energietransitie. Iedere kilowatt zonnestroom die je niet produceert, is er één te veel.  

Aan welke knoppen draaien we? Door zorgvuldig onderhoud zijn we problemen aan jouw installatie voor. We maken analyses en geven advies op technisch, commercieel en financieel gebied. 

Zien wij optimalisatiemogelijkheden voor jouw installatie? Dan gaan we ervoor. Volledig commitment en een gezonde dosis creativiteit helpen ons bij het vinden van koppelkansen. 

Novar in de praktijk

Voor de lange termijn

Bij Novar gaan we voor de lange termijn. Samenwerken en continuïteit is het uitgangspunt voor onze services. We zorgen dat we jou en je assets kennen. En realiseren optimaal rendement. Dat is namelijk waar je als investeerder om vraagt.  

Door het beheren van onze eigen assets hebben we jarenlange kennis opgebouwd. Ongeveer 1000MWp geïnstalleerd vermogen is in ons beheer. Onze kennis van de energiemarkt en reguleringen vanuit overheden, hebben we afgelopen jaren gemiddeld tussen de 20 en 30 procent kostenbesparing weten te realiseren.  

We weten dus wat er komt kijken bij het exploiteren van een energie-oplossing. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat jouw project de aandacht krijgt die het verdient. 

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact