Duurzame oplossingen voor industriële bedrijven

Sectoren Industrie

De industriesector verduurzaamt. Dit is het moment om door te pakken. Om te voldoen aan alle eisen voor CO2-uitstoot, maar zeker ook omdat betrouwbare en betaalbare energie essentieel is voor de toekomst van jullie bedrijf. Novar weet hoe. Wij realiseren grootschalige groene energieprojecten die we koppelen aan jullie verbruik.

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.


Onze oplossingen

Met elke asset die we opleveren, bouwen we aan jullie groene energiesysteem.

Jullie uitdaging

Of het nu gaat over warmte of elektriciteit: productie vereist veel energie. Daar kunnen we niet omheen. Maar het moet en kan schoner en zuiniger. Verduurzaming staat dan ook hoog op jullie agenda. Duurzaamheidsdoelen halen. Grip krijgen op je energiehuishouding. En ook je groei-ambities waarmaken. Dat vraagt om daadkracht. Novar levert concrete energieprojecten, met directe impact voor industriële bedrijven.

Novar in de praktijk

Wij pakken de grootste uitdagingen aan

Samen kijken we welke oplossingen werken voor jullie situatie. Want elk bedrijf heeft een eigen profiel van energieverbruik. Restwarmte omzetten in elektriciteit, energieopslag en garantie van oorsprong-certificaten. Hiermee gaan we aan de slag. We realiseren turn-key projecten: smart grids, levering van schone energie, je eigen zonnepark, energieopslag, waterstof, e-boilers en meer. Inclusief ontwerp en operationeel advies. Altijd in samenhang met elkaar en afgestemd op jullie vraag. 

Als marktleider in zonneparken op land en met onze ervaring in zonthermie en waterstofproductie weten we wat er nodig is voor een succesvol project – van financiering tot vergunning, van bouw tot beheer. Zo fixen we jouw energietransitie. Van A tot Zero.

De trends in de industrie

De beweging in de industrie gaat naar duurzaam

Van A tot Zero

De industrie moet verduurzamen. Dat is duidelijk, maar hoe? Bij Novar doen wij dit stap voor stap, asset voor asset. Van A tot Zero noemen wij dat.

Optimaal op elkaar afgesteld

Van single asset naar groene energiesystemen. Wij zorgen dat alle assets op elkaar zijn afgestemd. Zo behaal jij het optimale rendement.

Denken in groene energiesystemen

Bij Novar denken we in energiesystemen. Elke asset die we realiseren is een groene bouwsteen, die te koppelen is met je bestaande én toekomstige assets. Zo ontwikkelen we stap voor stap een groen energiesysteem, voor jullie bedrijf. Met schone opwek en opslag, met slimme levering en beheer. We realiseren wat er vandaag nodig is én kijken vooruit naar jullie duurzame energie van morgen.

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact