Voor optimaal groen rendement.

Beheer.

Oplossingen Beheren & optimaliseren

Zodra je zonnepark, windmolenpark of zonnedak is opgeleverd, wil je maximaal rendement. In de opwek van groene energie én in euro’s. Met beheer door Novar blijven je assets gezond – technisch én financieel. Als één van de grootste ontwikkelaars van energieprojecten weten wij exact wat nodig is voor zorgeloos 24/7 beheer, onderhoud en operationeel advies.

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.


Onze oplossingen

Jouw project in topconditie

Het belang van onderhoud

Waarom onderhoud essentieel is voor jouw duurzame assets

Duurzaam rendement

Met regelmatig onderhoud zorg je voor optimale prestaties.

Van A tot Zero

Alleen advies of totale ontzorging? Novar helpt waar nodig en sluit aan op jouw wensen,

Jouw assets, onze zorg

Natuurlijk wil je dat jouw energieproject optimaal presteert. Met duurzaam rendement – vandaag én voor de lange termijn. Samen bekijken we jouw behoeftes als het gaat om beheer. Novar helpt je met specifiek advies, of verzorgt het complete beheer.

Wij zijn specialist in zonneparken. We beheren ruim 800MWp geïnstalleerd vermogen en hebben meer dan 20 jaar ervaring in zonne-energie- en windenergie-installaties. We weten dan ook precies wat er komt kijken bij het exploiteren van jouw assets. Voor uiteenlopende energieprojecten verzorgen we technisch en commercieel asset management, voeren we onderhoud uit, en geven we operationeel advies. Alles voor een optimaal en groen rendement.

Wij sluiten aan op jouw wensen

Technisch beheer

Novar zorgt dat je energieproject technisch in topvorm is. We monitoren je project 24/7 en zijn regelmatig op locatie. Zo signaleren we technische issues en risico’s tijdig en zien we vroegtijdig kansen om je installatie te optimaliseren.

Commercieel beheer

Ook het financiële beheer van je assets is bij ons in goede handen. We hebben specialisten in boekhouding, belastingen en financiering van onderhoud of uitbreidingsinvesteringen. Zo zorgen we dat je zonne- of windpark optimaal blijft renderen.

Onderhoud

Een goed presterende installatie heeft onderhoud nodig. Met onze ervaring en real-time monitoring weten we precies wat je assets nodig hebben. We voeren periodiek onderhoud uit. We doen reparaties zodra dat nodig is. En we kijken vooruit: dankzij onze kennis van jouw installatie weten wanneer een onderdeel aan vervanging toe is. Zo zorgen we voor een lange levensduur van alle onderdelen van jouw zonnepark of windpark.

Operationeel advies

Om te zorgen jouw energieproject optimaal draait, geven we graag advies. We analyseren je financiële mogelijkheden, zien kansen om je netwerkprestaties te verbeteren en nemen je lopende contracten onder de loep. Ook gebruiken we slimme modellen om op basis van data vooruit te kijken. We gebruiken onze inzichten in onder meer energieprijzen, weersveranderingen en de staat van je installatie, om op het juiste moment bij kunnen te sturen.

Zonnepanelen-grond

Novar is de marktleider in grootschalige zonneparken.

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Natuurlijk wil je daarmee ook een maximaal rendement behalen. Wij beheren energieprojecten en houden ze gezond – technisch en financieel. Benieuwd of wij jou kunnen helpen om het maximale uit je duurzame project te behalen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Alles komt samen in het groene energiesysteem

Bij Novar denken we in groene energiesystemen.
We realiseren assets, zoals zonneparken. Elke asset die we opleveren, is weer een groene bouwsteen, die te koppelen is met je bestaande én toekomstige assets. Zo ontwikkelen we stap voor stap een groen energiesysteem, voor jouw bedrijf.

Meer over groene energiesystemen

Zelf opwekken

Wij geloven dat duurzame energie de wereld beter maakt.
Daarom realiseren we projecten om meer energie op te
wekken uit groene bronnen, zoals zonne-energie.

Meer over opwekken

Efficiënt gebruiken

Novar levert PPA’s, corporate PPA’s en GvO’s, zodat jij zeker weet dat de elektriciteit die je gebruikt ook duurzaam
is opgewekt. Onze levering wordt slim geïntegreerd en afgestemd op jouw gebruikersprofiel.

Meer over gebruiken

Optimaal beheren

Een zonnepark, windmolenpark of zonnedak verdient maximaal rendement. Wij beheren energieprojecten en houden ze gezond – technisch én financieel.

Meer over beheren

Slim opslaan

Wie wat bewaart, heeft wat. Wij realiseren grootschalige
opslag van duurzame elektriciteit. Met batterijen, groene
waterstof en warmte. Zodat opdrachtgevers maximaal
profiteren van de groene energie die we samen
opwekken.

Meer over opslag

Het groene energiesysteem

Zelf opwekken

Efficiënt gebruiken

Optimaal beheren

Slim opslaan

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact