Meer groene energie.

Opwek.

Oplossingen Opwekken

Wij geloven dat duurzame energie de wereld beter maakt. Daarom realiseren we projecten om meer energie op te wekken uit groene bronnen. We ontwikkelen zonneprojecten op land en op daken. Zo genereren we betrouwbare, betaalbare en duurzame elektriciteit en warmte. Voor bedrijven, overheden en coöperaties.

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.


Onze oplossingen

Samen zetten we je energie op groen.

Jouw groene energie

Heb je last van hoge energieprijzen, twijfels over de leveringszekerheid van energie of wil je de CO2-uitstoot omlaag brengen? Ga dan voor je eigen energie-opwek, met een zonnepark op land, zonnepanelen op je dak of duurzaam geproduceerde warmte. Zo verzeker je jezelf van een betrouwbare energievoorziening, dring je CO2-uitstoot terug, verlaag je je energierekening en verduurzaam je je organisatie.

Jij bepaalt je doelen, Novar fixt het. Van ontwerp tot financiering, van bouw tot beheer. Van A tot Zero. Door zelf groene energie op te wekken, maak je concrete stappen in de energietransitie. Voor jezelf, door te werken aan je duurzaamheidsdoelen én het toekomstbestendig maken van je organisatie. En voor je klanten, de samenleving en de wereld om ons heen.

Het belang van opwek

Waarom opwek de start is van een duurzamer bedrijf

Ambities mogelijk maken

We beseffen allemaal dat fossiele brandstoffen morgen geschiedenis zijn. Met zonnepanelen zet je een goede stap naar een duurzamer bedrijf.

Zekerheid met zonnepanelen

Met eigen opwek verzeker jij jezelf van een betrouwbare energievoorziening én zet je een concrete stap in de energietransitie.

90.000Zonnepanelen geplaatst
16 MWpPiekvermogen per jaar
28Opwekprojecten gerealiseerd

Novar is de marktleider in grootschalige zonneparken.

Wij realiseren grootschalige turn-key projecten, voor zonne-energie, energieopslag, smart grids en meer. Met elke asset die we opleveren, bouwen we aan jouw groene energiesysteem. Van schone opwek en opslag, tot slimme levering en beheer

Alles komt samen in het groene energiesysteem

Bij Novar denken we in groene energiesystemen.
We realiseren assets, zoals zonneparken. Elke asset die we opleveren, is weer een groene bouwsteen, die te koppelen is met je bestaande én toekomstige assets. Zo ontwikkelen we stap voor stap een groen energiesysteem, voor jouw bedrijf.

Meer over groene energiesystemen

Zelf opwekken

Wij geloven dat duurzame energie de wereld beter maakt.
Daarom realiseren we projecten om meer energie op te
wekken uit groene bronnen, zoals zonne-energie.

Meer over opwekken

Efficiënt gebruiken

Novar levert PPA’s, corporate PPA’s en GvO’s, zodat jij zeker weet dat de elektriciteit die je gebruikt ook duurzaam
is opgewekt. Onze levering wordt slim geïntegreerd en afgestemd op jouw gebruikersprofiel.

Meer over gebruiken

Optimaal beheren

Een zonnepark, windmolenpark of zonnedak verdient maximaal rendement. Wij beheren energieprojecten en houden ze gezond – technisch én financieel.

Meer over beheren

Slim opslaan

Wie wat bewaart, heeft wat. Wij realiseren grootschalige
opslag van duurzame elektriciteit. Met batterijen, groene
waterstof en warmte. Zodat opdrachtgevers maximaal
profiteren van de groene energie die we samen
opwekken.

Meer over opslag

Het groene energiesysteem

Zelf opwekken

Efficiënt gebruiken

Optimaal beheren

Slim opslaan

Novar heeft een ambitieuze doelstelling. Wij willen ervoor zorgen dat 1 miljoen huishoudens in 2030 duurzame energie kunnen gebruiken. Om dit te bereiken, willen we nu – samen met jou – stappen zetten. Op een manier die meerwaarde heeft voor ons beiden. Want alleen samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst!