Efficiënt en duurzaam in de logistieke sector

Sectoren Logistiek

De logistieke sector barst van de kansen om te verduurzamen. Ook in jouw onderneming is er veel groene winst te behalen: je eigen schone energie opwekken en een slimmer en efficiënter energiegebruik. Voor duurzaam succes – voor jou, voor je huurders, je klanten en de wereld om je heen. Novar weet hoe. Wij realiseren jouw groene energieprojecten.

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.


Onze oplossingen

Wij maken de logistieke sector duurzaam met onze oplossingen.

Jouw uitdaging

Logistiek draait in de eerste plaats om een efficiënte operatie en oog voor je klanten. Verduurzamen heeft je aandacht, maar hoe pak je dat aan? Bij Novar vind je de expertise en daadkracht om concrete stappen te zetten. Voor je eigen bedrijf en voor de huurders onder je dak. Om je eigen schone energie op te wekken – voor nieuwe inkomsten en lagere kosten. Om grip te krijgen op je energiehuishouding, en om je klanten een duurzame dienstverlening te bieden. Novar regelt het. Met concrete projecten voor jouw groene energie.

Novar in de praktijk

Wij pakken de grootste uitdagingen aan

Wij maken je duurzame ambities waar, door turn-key energieprojecten op te leveren. Zo realiseren we zonneprojecten, op bedrijfsdaken van 3.000 m2 of groter, en solar carports. Dat doen we als één van de grootste ontwikkelaars van energieprojecten in Nederland. Met je eigen zonne-energie genereer je extra opbrengsten en heb je grip op de energierekening. Jij bepaalt, wij regelen het, van A tot Z.

Wij doen meer

Novar heeft uiteenlopende oplossingen om jouw energietransitie te fiksen. Naast de opwek van groene energie, helpen we je ook aan andere assets om je business te verduurzamen. Distributie van schone stroom. Een smart grid voor een efficiënt energiegebruik. Een slim beheer van je energiehuishouding. Energieopslag. Levering van duurzame en betaalbare stroom of waterstof. Laadinfra voor uitstootvrij transport. Wij realiseren het, met onze expertise, en waar nodig met die van betrouwbare partners. Elke asset die we opleveren is een groene bouwsteen. Zo ontwikkelen we stap voor stap een groen energiesysteem voor jouw bedrijf. Met schone opwek en opslag, met slimme levering en beheer.

De trends in de logistiek

De beweging in de logistiek gaat naar duurzaam

Van A tot Zero

We moeten verduurzamen. Dat is duidelijk, maar hoe? Bij Novar doen wij dit stap voor stap, asset voor asset. Van A tot Zero noemen wij dat.

Optimaal op elkaar afgesteld

Duurzaam is de norm. Door wet- en regelgeving moet ook de logistieke sector verduurzamen. BREAAM is hier een voorbeeld van. Novar helpt de logistieke sector te verduurzamen.

Redactioneel dak

Novar is de marktleider in grootschalige zonneparken.

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact