Zonnepanelen op dak

Oplossingen Opwekken Zonnepanelen bedrijfsdak

Wil jij baas zijn van je eigen energie? Met zonnepanelen op jouw dak kan dat. 100% duurzame stroom is financieel aantrekkelijk, betrouwbaar én draagt bij aan een duurzaam Nederland. Novar zorgt dat de zon werkt voor jou. Wij realiseren grootschalige zonneprojecten op bedrijfsdaken. Zodat jij duurzaam kan ondernemen.

Wij realiseren ook op uitdagende locaties

Wij vragen jouw SDE vrijblijvend aan

Wij realiseren zonnedaken vanaf 3.000 m2

Baas van je eigen energie

Heb je last van hoge energieprijzen, twijfels over de leveringszekerheid van energie of wil je de CO2-uitstoot omlaag brengen? Kies dan voor jouw eigen energie-opwek met zonnepanelen op je dak. Zo verzeker jij jezelf van een betrouwbare energievoorziening, dring je CO2-uitstoot terug, verlaag je de energierekening en verduurzaam je de organisatie. Jij bent baas van je eigen energie en op de toekomst voorbereid.

Verdienen met jouw dak

Ben jij ondernemer of vastgoedeigenaar en heb je een dak van 3.000 m2 of groter? Pak dan je kans en laat de zon voor je werken. Daar is geen grote investering voor nodig: je kiest zelf of je gaat voor koop, lease of huur. Je kiest wat bij jou past.

Door zelf groene energie op te wekken, maak je concrete stappen in de energietransitie. Voor jezelf, door te werken aan je duurzaamheidsdoelen én het toekomstbestendig maken van je organisatie. En voor je klanten, de samenleving en de wereld om ons heen. Met zonnepanelen op je dak maak je een positieve impact: pure winst.

Ondernemer Peter Plantenga kiest voor zonnepanelen

Bekijk video

Jij bepaalt, wij fixen het

Wij zijn er voor elke stap van jouw project. Of je nu al het werk aan ons laat, of het samen wil oppakken. Novar fixt het. Van ontwerp tot financiering, van bouw tot beheer. Van A tot Zero. Zo checken we je dak, verzekering en netcapaciteit. We vragen subsidie en vergunningen aan en installeren de zonnepanelen terwijl je zelf gewoon doorwerkt. En als je wil, verzorgen we ook het beheer en onderhoud. Jij bepaalt, wij fixen het.

Wil jij liever helemaal ontzorgd worden en ben je tevreden met een iets lager rendement, of wil je zakelijk investeren in zonnepanelen en neem je de touwtjes het liefst zelf in handen? Voor elk soort bedrijf biedt Novar een geschikte oplossing.

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact