Laadinfra

We zijn de weg van het elektrisch rijden ingeslagen. Dat we moeten verduurzamen is bij iedereen bekend. De EU zet zich in voor CO2-neutraliteit in 2050. Deze voornemens gaan samen met de groei van het gebruik van elektrische voortuigen door bedrijven. Wil jij deze stap ook maken? Novar realiseert volledige laadinfrastructuren bij jouw groene energiesysteem.

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.

Hoe werkt het

Laadinfra

Duurzame energie wordt opgewerkt door verschillende bronnen: zoals wind- en zonne-energie. Deze energie kan je opslaan in een batterij. Door energie op te slaan is het mogelijk dit op een later moment te gebruiken. Als de energie-opwek door bijvoorbeeld de zon minder is. En dan spreek je al van een groen energiesysteem!

Dit systeem kan uitgebreid worden door er een laadplein aan toe te voegen. Als transportbedrijf heb je bijvoorbeeld al een zonnedak. De energie die je opslaat in een batterij kan je vervolgens gebruiken om je elektrische voortuigen op te laden. Zo draag jij optimaal bij aan neutraliseren van de CO2.

CO2 Neutraal

Eigen energie opslaan

Compleet groen energiesysteem


TERUGVERDIENEN

Opwek, opslag en opladen

Wij helpen je bij het realiseren van jouw duurzame energiesysteem. Van A tot Zero. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Wist je dat je geld kan verdienen met opwek van eigen energie in combinatie met laadinfra?  Hierdoor kan je handelen in HBE’s en zo de zon voor je laten werken. Hernieuwbare brandstof eenheden zijn certificaten die je kunt krijgen door het laden van elektrisch vervoer. Deze certificaten kun je verkopen. Binnenkort vertellen we je hier meer over.

Novar heeft veel ervaring in het realiseren van groene energiesystemen. Het wordt tijd voor laadpleinen. Steek jij de stekker erin?

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact