Project subtitel

Een zonnedak boven op het plaatselijke sportcentrum

Projecten Zonnedak My Health Club – Krimpen aan den IJssel

Op het dak van sportcentrum van My Health Club in Krimpen aan den IJssel heeft Novar samen met Obton begin 2023 een zonnedak gerealiseerd.

Meer weten over dit project?

Mail voor meer informatie


1.193Zonnepanelen op de grond
301.000kg minder CO² uitstoot
143Huishoudens voorzien

De locatie van het zonnedak
My Health Club in Krimpen aan den IJssel is een premium sport-, fitness- en wellness club met persoonlijk sportadvies. Het heeft een breed sportief aanbod en sportcentra op verschillende locaties verspreid door heel Nederland. De club waarop dit zonnedak geplaatst is ligt in het zuidoosten van de plaats Krimpen aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland. De zonnepanelen zijn gelegd op 2 vlak naast elkaar gelegen daken met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 3.000m². Na de volledige realisatie van het zonnedak is de bedrijfsvoering van My Health Club weer een stukje duurzamer!

De realisatie van het zonnedak
Het zonnedak is gerealiseerd door Novar in samenwerking met Obton. Het zonnedak van My Health Club kon begin 2023 officieel in gebruik genomen worden en levert sindsdien genoeg stroom voor de jaarlijkse energie voorziening van ruim 140 huishoudens.

Hoe draagt dit zonnedak bij aan de energietransitie?

Zonnedak My Health Club in Krimpen aan den IJssel telt in totaal 1.193 zonnepanelen op een totale oppervlakte van ongeveer 3.000 m². De opwek van de zonnepanelen is goed voor de jaarlijkse energie voorziening van ruim 140 huishoudens. Door de energie opwek van het zonnedak My Health Club komt er op jaarbasis ruim 300.000 kilogram CO² minder in het milieu terecht. Een mooie bijdrage aan de energietransitie en het behalen van de klimaatdoelen!

Ons proces

Waar zijn we nu?

1

Ontwerp

2

Vergunning

3

Financiering

4

Bouw

5

In gebruik

Het zonnedak is begin 2023 volledig gerealiseerd en levert sindsdien voldoende groene stroom voor de voorziening van ruim 140 huishoudens.

Laatst bewerkt op 14 februari 2024

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact