Op het dak

Bisschopswetering – Mastenbroek

Projecten Bisschopswetering – Mastenbroek

Bij de pluimveehouderij aan de Bisschopswetering in Mastenbroek is er een zonnedak gerealiseerd. Novar helpt de boer bij het verduurzamen, zodat hij er geen omkijken naar heeft.

Meer weten over dit project?

Mail voor meer informatie

2.666Zonnepanelen op het dak
473.281kg minder CO2 uitstoot per jaar
321Huishoudens voorzien

Zonnedak Bisschopswetering – Mastenbroek

Onlangs is er bij de pluimveehouderij aan de Bisschopswetering in Mastenbroek een zonnedak gerealiseerd met zo’n 2.666 zonnepanelen. We krijgen regelmatig de vraag of wij ook ondersteuning kunnen bieden bij de vervanging van asbestdaken. Onlangs hebben wij in Mastenbroek het huidige asbestdak verruild voor een stevig en nieuwe dak. Novar helpt de boer bij het verduurzamen, zodat hij er geen omkijken naar heeft. Dit project zorgt er voor dat er 473.281 kg minder CO2 uitstoot per jaar zal zijn. Ook worden er zo’n 321 huishoudens voorzien van duurzame energie. Een mooi project waar wij erg trots op zijn. Dit project is in samenwerking met Protium gerealiseerd.

Hoe draagt dit zonnepark bij aan de energietransitie?

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Ons proces

Waar zijn we nu?

1

Ontwerp

2

Vergunning

3

Financiering

4

Bouw

5

In gebruik

Het dak is momenteel in gebruik.

Over dit zonnepark

Waarom?
Bij Solarfields geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie opbrengst voor jou. We voelen de urgentie om nú stappen te zetten om Nederland op grote schaal te verduurzamen. Daarom ontwikkelen, bouwen en beheren we zonneparken van formaat. Op grond, dak en water.

Laatst bewerkt op 16 mei 2023

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact