Op het dak

Hoofdstraat – Beerta

Projecten Hoofdstraat – Beerta

Op het dak van een veehouderij gelegen aan de Hoofdstraat in Beerta zijn ruim 1.500 zonnepanelen gelegd door Solarfields en Protium.

Meer weten over dit project?

Mail voor meer informatie

1.550Zonnepanelen op het dak
499 kWpPiekvermogen per jaar
474Huishoudens voorzien

Zonnedak Beerta Hoofdstraat

Op het dak van een veehouderij gelegen aan de Hoofdstraat in Beerta zijn ruim 1.500 zonnepanelen gelegd. Hiermee kan jaarlijks ruim 499 kWp duurzame energie worden opgewekt. Dit zonneproject is samen met Protium gerealiseerd. Door daken en stukken grond, zoals braakliggend terrein, om te zetten in zonne-energiecentrales, draagt Protium bij aan de energiedoelstellingen. Samen met de grond- en dak eigenaren zorgen zij voor haalbare en realistische businessmodellen. Zowel Solarfields als Protium streven ernaar om Nederland verder te verduurzamen en geloven in een samenwerking tussen partijen die dit gezamenlijk, duurzame belang nastreven.

Hoe draagt dit zonnepark bij aan de energietransitie?

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Ons proces

Waar zijn we nu?

1

Ontwerp

2

Vergunning

3

Financiering

4

Bouw

5

In gebruik

Het zonnedak is momenteel in gebruik.

Over dit zonnepark

Waarom?
Bij Solarfields geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie opbrengst voor jou. We voelen de urgentie om nú stappen te zetten om Nederland op grote schaal te verduurzamen. Daarom ontwikkelen, bouwen en beheren we zonneparken van formaat. Op grond, dak en water.

Laatst bewerkt op 16 mei 2023

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact