Op het dak

Reshare – Oosterhout

Projecten Reshare – Oosterhout

Ook Reshare, onderdeel van het Leger des Heils, houdt zich binnenkort bezig met verduurzamen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een zonnedak.

Meer weten over dit project?

Mail voor meer informatie


1.456Zonnepanelen op het dak
379.451kg minder CO2 uitstoot per jaar
Huishoudens voorzien

Zonnedak Reshare – Oosterhout

Reshare is onderdeel van het Leger des Heils en houdt zich al meer dan 100 jaar bezig met de inzameling van tweedehands kleding en textiel. Op deze locatie in het Brabantse Oosterhout wordt de kleding uit kledingcontainers gesorteerd en gedistribueerd. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zin in het DNA van deze organisatie. Naast het sluiten van de textielketen creëert zij banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en o.a. met dit zonnedak van 1456 zonnepanelen levert zij een mooie bijdrage aan de energietransitie.

Hoe draagt dit zonnepark bij aan de energietransitie?

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Ons proces

Waar zijn we nu?

1

Ontwerp

2

Vergunning

3

Financiering

4

Bouw

5

In gebruik

Het ontwerp is gereed en de vergunningen zijn geregeld. We zijn momenteel de laatste hand aan de financiering aan het leggen zodat het project echt gerealiseerd kan worden.

Over dit zonnepark

Waarom?
Bij Solarfields geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie opbrengst voor jou. We voelen de urgentie om nú stappen te zetten om Nederland op grote schaal te verduurzamen. Daarom ontwikkelen, bouwen en beheren we zonneparken van formaat. Op grond, dak en water.

Laatst bewerkt op 15 mei 2023

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact