Op het dak

RuiterSportVereniging De Hoge Devel – Zwijndrecht

Projecten RuiterSportVereniging De Hoge Devel – Zwijndrecht

Solarfields plaatst zonnepark bij Ruitersportvereniging De Hoge Devel. Zo geniet de vereniging van extra inkomsten door te verduurzamen!

Meer weten over dit project?

Mail voor meer informatie

1.530Zonnepanelen op het dak
303.055kg minder CO2 uitstoot per jaar
545.063Huishoudens voorzien

RuiterSportVereniging De Hoge Devel – Zwijndrecht

Dit project heeft een prachtig schaduwvrij hellend dak pal op het zuiden, wat ervoor zorgt dat er een optimale opwekking haalbaar is per paneel. Omdat er geen sprake is van brandbare isolatie onder het dak en de constructie niet verstevigd dient te worden is dit een ideaal dak om een zonneproject op te realiseren. Onder het dak is er een ruitersport vereniging die graag een extra zakcentje verdient en haar steentje bijdraagt aan de duurzaamheid.

Hoe draagt dit zonnepark bij aan de energietransitie?

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Ons proces

Waar zijn we nu?

1

Ontwerp

2

Vergunning

3

Financiering

4

Bouw

5

In gebruik

Het park is nu in gebruik.

Over dit zonnepark

Waarom?
Bij Solarfields geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie opbrengst voor jou. We voelen de urgentie om nú stappen te zetten om Nederland op grote schaal te verduurzamen. Daarom ontwikkelen, bouwen en beheren we zonneparken van formaat. Op grond, dak en water.

Laatst bewerkt op 16 mei 2023

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact