Op het dak

ZERO55 – Apeldoorn

Projecten ZERO55 – Apeldoorn

ZERO55 verduurzaamt de business met een zonnedak van Solarfields. Zo dragen zij bij aan een groenere wereld. Samen de zon!

Meer weten over dit project?

Mail voor meer informatie

828Zonnepanelen op het dak
306kg minder CO2 uitstoot per jaar
98Huishoudens voorzien

Zonnedak ZERO55

ZERO55 is een nieuw indoor activity center en biedt diverse overdekte activiteiten waaronder een in en outdoor E kartbaan, twee mini Escape Rooms, Glow Bowlingbanen en een Lasertag ruimte. ZERO55 is in beheer van Accres. Accres exploiteert en beheert het vastgoed en dienstverlening op het gebied van ontmoeten, recreëren, ontdekken en sporten van de gemeente Apeldoorn.

Hoe draagt dit zonnepark bij aan de energietransitie?

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Ons proces

Waar zijn we nu?

1

Ontwerp

2

Vergunning

3

Financiering

4

Bouw

5

In gebruik

Het zonnedak is nu in gebruik.

Over dit zonnepark

Waarom?
Bij Solarfields geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie opbrengst voor jou. We voelen de urgentie om nú stappen te zetten om Nederland op grote schaal te verduurzamen. Daarom ontwikkelen, bouwen en beheren we zonneparken van formaat. Op grond, dak en water.

Laatst bewerkt op 16 mei 2023

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact