Wij vragen jouw SDE++ aan

SDE++

Bij een subsidie-aanvraag komt meer kijken dan je denkt. Heb je voldoende teruglevercapaciteit? Is je dak geschikt voor zonnepanelen? Voor welk tarief kun je het beste inschrijven? Wij hebben de expertise in huis om jouw aanvraag succesvol te doen én deze daadwerkelijk om te zetten naar een gerealiseerd zonnedak.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Wij helpen je graag met je zonnedak. Benieuwd of wij je kunnen helpen? Doe hieronder direct een aanvraag.

Start hier je Zonnedak

Wij realiseren ook op uitdagende locaties

Gegarandeerd een juiste subsidieaanvraag

Wij realiseren zonne-installaties vanaf 3.000 m2

Jij bepaalt waar je ons inzet

Loop de volgende SDE++ niet mis

Het is nog maar één keer per jaar mogelijk om de SDE++ aanvraag in te dienen. De subsidieronde van 2023 is inmiddels geweest. Wil jij de volgende subsidieronde niet mislopen? Wij staan klaar om deze aanvraag voor je te doen. Dit doen wij kosteloos.

Dit scheelt veel tijd, uitzoekwerk én verhoogt de kans dat de subsidie wordt toegekend. Jij bepaalt vervolgens zelf of je ons ook inzet voor de realisatie van je project. Benieuwd hoe wij werken op het dak? Wij helpen je graag verder.

Wij helpen je graag

Ondernemer Peter Plantega kiest voor zonnepanelen

Bekijk video

Jij bepaalt, wij zijn er

Wij zijn er voor elke stap van jouw project. Of je nu al het werk aan ons laat, of het samen wil oppakken. Novar fixt het. Van ontwerp tot financiering, van bouw tot beheer. Van A tot Zero. Zo checken we je dak, verzekering en netcapaciteit. We vragen subsidie en vergunningen aan en installeren de zonnepanelen terwijl je zelf gewoon doorwerkt. En als je wilt, verzorgen we ook het beheer en onderhoud.

Maar de eerste stap, om rendabel zonnepanelen op je bedrijfsdak te plaatsen, is de subsidie-aanvraag. Deze aanvraag doen wij gratis en geheel vrijblijvend voor je op jouw naam. Krijg je de SDE++ toegekend? Dan heb je nog 3 jaar de tijd om het zonnedak te realiseren. Blijkt in deze periode dat het dak niet gerealiseerd kan worden? Dan wordt deze subsidie zonder gevolgen ingetrokken. Wij helpen je natuurlijk graag met de verduurzaming van je bedrijf. Zoek je naast zonnepanelen ook naar andere oplossingen? Wij plaatsen ook solar carports, zonneparken, batterijen en andere oplossingen. Novar denkt in groene energiesystemen.

Heb je al een subsidie en zoek je naar een partij die jouw subsidie in een gerealiseerd project kan omzetten? Onze specialisten denken graag met je mee.

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact