Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
26/07/2019

Campagne ‘Grote daken vangen veel zon!’ gelanceerd

Solarfields betrokken bij promocampagne Holland Solar

Solarfields is als ontwikkelaar betrokken bij de onlangs gelanceerde promotiecampagne ‘Grote daken vangen veel zon!’. Gezamenlijk willen we op deze manier bedrijven en andere organisaties stimuleren om het dak optimaal te benutten met behulp van zonnepanelen en -collectoren.

De website

De website www.grotedaken.nl is live gegaan op initiatief van Holland Solar. De site bevat een handig stappenplan en een uitleg over zonne-energie. Brancheorganisatie Holland Solar geeft het volgende aan over dakgebonden zon: ‘Zonnestroom en zonnewarmte leveren een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. Daken zijn hiervoor natuurlijk de aangewezen plek omdat niemand daar last van heeft’.

Geen vergunning nodig

Voor zonne-energie toepassingen op daken is geen vergunning vereist. Het is tussen 29 oktober tot en met 14 november mogelijk om de SDE+ subsidie aan te vragen voor zonnestroomprojecten. Zonne-energie helpt bedrijven om hun CO2-footprint te verlagen en om een duurzamer imago te creëren. Daarnaast biedt Solarfields een vergoeding per paneel, waardoor het op deze manier nog een extra voordeel geeft.

Bezit u een grootschalig dak en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij voeren vrijblijvend een berekening uit om te kijken of uw dak geschikt is voor zonne-energie.


Lees verder

Visualisatie-Dorkwerd
11/05/2023

Bouw grootste zonthermiepark van Nederland bewijst belang van zonnewarmte in energietransitie.

Lees meer
18/04/2023

Time for Novar

Lees meer
Algemeen 18/04/2023

Tijd voor Novar.

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact