Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
26/07/2019

Campagne ‘Grote daken vangen veel zon!’ gelanceerd

 

Solarfields betrokken bij promocampagne Holland Solar

Solarfields is als ontwikkelaar betrokken bij de onlangs gelanceerde promotiecampagne ‘Grote daken vangen veel zon!’. Gezamenlijk willen we op deze manier bedrijven en andere organisaties stimuleren om het dak optimaal te benutten met behulp van zonnepanelen en -collectoren.

De website

De website www.grotedaken.nl is live gegaan op initiatief van Holland Solar. De site bevat een handig stappenplan en een uitleg over zonne-energie. Brancheorganisatie Holland Solar geeft het volgende aan over dakgebonden zon: ‘Zonnestroom en zonnewarmte leveren een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. Daken zijn hiervoor natuurlijk de aangewezen plek omdat niemand daar last van heeft’.

Geen vergunning nodig

Voor zonne-energie toepassingen op daken is geen vergunning vereist. Het is tussen 29 oktober tot en met 14 november mogelijk om de SDE+ subsidie aan te vragen voor zonnestroomprojecten. Zonne-energie helpt bedrijven om hun CO2-footprint te verlagen en om een duurzamer imago te creëren. Daarnaast biedt Solarfields een vergoeding per paneel, waardoor het op deze manier nog een extra voordeel geeft.

Bezit u een grootschalig dak en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter en wij kijken of uw dak geschikt is voor zonne-energie.


Lees verder

GDS Avermieden
Persbericht 17/07/2024

Bouw eigen netstation Avermieden gestart

Lees meer
Blog 12/06/2024

Feestelijke opening Bontepolder

Lees meer
Algemeen 05/06/2024

Zien we jou op PROVADA 2024?

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact