Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
13/09/2018

Grote opkomst inloopavond zonnepark Munsterjansdijk

Afgelopen woensdag, 12 september, vond de inloopavond aangaande zonnepark Munsterjansdijk plaats in café van Otten te Rietmolen. Door middel van een postermarkt zijn omwonenden en geïnteresseerden geïnformeerd over het project.

Gedurende de avond was er veel belangstellig voor de plannen. Ruim 40 bezoekers hebben de mogelijkheid gekregen om inhoudelijke vragen te stellen over het zonnepark, de beoogde locatie en de mogelijkheid tot participatie in het project.

De Gemeente Berkelland was op deze avond aanwezig om vragen over onder andere het beleid en ambities van de gemeente te beantwoorden en Eelerwoude was aanwezig om de landschappelijke schetsen te presenteren en toe te lichten.

Daarnaast hadden bezoekers de kans om met behulp van de technieken van ROM3D het beoogde zonnepark vanuit verschillende perspectieven te bekijken.


Lees verder

Persbericht 21/11/2023

DIF Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in Novar

Lees meer
Blog 16/11/2023

Group Controller gezocht

Lees meer
Agri-PV
Persbericht 13/11/2023

Eerste onderzoek naar combinatie zonnepark en melkveehouderij gestart

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact