Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
06/07/2018

Inloopavond Noordscheschut overwegend positief ontvangen

Afgelopen donderdagavond vond de 2e inloopavond ten behoeve van zonnepark Noordscheschut plaats in de Beth-El kerk te Noordscheschut. Via een postermarkt zijn de omwonenden en geïnteresseerden ingelicht over het project en de wijzigingen die zijn doorgevoerd na overleg tussen omwonenden en de landschapsarchitect.

Gedurende de avond was er veel belangstelling voor de plannen. Ongeveer 30 bezoekers hebben interesse getoond in het zonnepark en de wijzigingen die na de vorige inloopavond zijn doorgevoerd. De gemeente Hoogeveen was gedurende deze avond aanwezig om vragen over onder andere het beleid en ambities van de gemeente te beantwoorden. Het project is overwegend positief ontvangen en bij voldoende belangstelling zal een gedeelte van het zonnepark opengesteld worden voor participatie.

Wij van Solarfields kijken in ieder geval positief terug op deze avond en zijn tevreden over de opkomst voor de 2e inloopavond van zonnepark Noordscheschut


Lees verder

GDS Avermieden
Persbericht 17/07/2024

Bouw eigen netstation Avermieden gestart

Lees meer
Blog 12/06/2024

Feestelijke opening Bontepolder

Lees meer
Algemeen 05/06/2024

Zien we jou op PROVADA 2024?

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact