Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
20/09/2016

Inloopavond Zonnepark Waterlanden zeer geslaagd

Tijdens deze eerste inloopavond van Zonnepark Waterlanden hebben wij alle direct omwonenden geïnformeerd over het zonnepark en het plangebied. Dit hebben wij gezamenlijk gedaan met de Gemeente Hof van Twente en de landschapsarchitecten van Eelerwoude. Tijdens de inloopavond hebben wij vragen beantwoord over de vergunningsprocedures, techniek, bouwfase en de financiële participatiemogelijkheden.

De landschapsarchitect van Eelerwoude heeft tijdens de inloopavond informatie gegeven over de kenmerken van het plangebied en de directe omgeving. Samen met de omwonenden zijn de mogelijkheden om het zonnepark op een goede wijze landschappelijk in te passen uitgebreid besproken. De omwonenden hebben wensen en ideeën aandragen en gezamenlijk uitgewerkt in een schets. Solarfields en Eelerwoude zullen deze schets verder uitwerken tot een meer gedetailleerd ontwerp en tijdens de volgende inloop zullen we deze presenteren.


Lees verder

Persbericht 21/11/2023

DIF Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in Novar

Lees meer
Blog 16/11/2023

Group Controller gezocht

Lees meer
Agri-PV
Persbericht 13/11/2023

Eerste onderzoek naar combinatie zonnepark en melkveehouderij gestart

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact