Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
19/08/2020

Opnames nieuwe Kameleon-film van start

Just Film Distribution en Steven de Jong laten weten dat deze zomer de opnames plaatsvinden in het waterrijke Friesland. De vierde Kameleon-film wordt opnieuw geregisseerd door Steven de Jong.

Verduurzaming kameleon

Iedereen moet zijn steentje bijdragen voor een schonere en duurzamere wereld, zo ook de jongens van de Kameleon. Er wordt dan ook besloten dat dat de Kameleon “aan de ketting” moet. De prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. De tweeling heeft het erg zwaar met de beslissing maar zal op zoek moeten naar een duurzame oplossing. Wij zijn blij dat we dit duurzame avontuur kunnen ondersteunen en zijn benieuwd naar de innovatieve en duurzame oplossing van Hielke en Sietse.

Belangrijke missie

Naast het vinden van een oplossing voor de Kameleon, hebben Hylke en Sietse nog een andere missie. Er zijn namelijk doden dieren aangetroffen bij een zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten. Nando, een jongen met een verstandelijke beperking, beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van, samen zoeken ze naar de echte misdadigers.

Een film waar alles in zit

“De Kameleon is als een prachtige maar ook spannende streekroman,” zegt regisseur Steven de Jong. “Alles zit er in! Ontroering, de schoonheid van het landschap maar ook een super spannend plot vol onverwachte wendingen. En een heerlijke snelle boot, want je denkt toch niet dat de Kameleon zich daadwerkelijk aan de ketting laat leggen? Geen sprake van!” zegt de regisseur die ook dit keer de rol van Heit Klinkhamer op zich zal nemen.

Nieuwe en bekende gezichten

Naast dat Kameleon-film opnieuw geregisseerd wordt door Steven de Jong, zal Cas Jansen opnieuw in de rol van de klagende boerenknecht Gerben kruipen. Daarnaast zal Michiel Kerbosch weer te zien zijn als politieagent Zwart. De tweeling Sens en Imme Gerrtisen werden gekozen om in de huid te kruipen van Hielke en Sietse Klinkhamer. De film zal volgend jaar zomer in de bioscopen te zien zijn.


Lees verder

Pas uitgevlogen kwikstaart op zonnepaneel
Persbericht 02/04/2024

Ecologische inrichting van zonneparken kan natuur helpen, maar niet alle soorten profiteren

Lees meer
Blog 15/03/2024

Can-do-mentaliteit over de grens

Lees meer
Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact