Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
13/05/2019

Solarfields genomineerd voor prestigieuze prijs

Groningen, 13 mei 2019 – Gerben Smit is, als medeoprichter van Solarfields, genomineerd voor de EY Entrepreneur Of The Year award. Solarfields doet mee in de categorie Ermerging en neemt het op tegen negen andere genomineerden.

Gerben Smit, die samen met Jelmer Pijlman dagelijks leiding geeft over zo’n 40 medewerkers, is blij verrast met deze nominatie: “Ik zag dit écht niet aankomen. We proberen onszelf altijd uit te dagen en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Natuurlijk ben ik erg trots op deze nominatie. Het is bewijslast dat we als Solarfields heel goed bezig zijn” Lachend voegt Smit er nog aan toe: ”Nu gaan we natuurlijk ook voor de winst!”

Solarfields en ondernemerschap
Solarfields is een snelgroeiende organisatie, met veel ondernemerschap en nog meer ambitie om door te groeien, zodat in de toekomst nog meer groene stroom geproduceerd wordt. Inmiddels heeft het bedrijf met de realisatie van verschillende zonneparken aangetoond een betrouwbare partner te zijn in de realisatie van duurzame energieprojecten. Solarfields blijft daarnaast innoveren en blijft nieuwe technieken onderzoeken, waaronder zonthermie en waterstof.

EYE
De EY Entrepreneur Of The Year award is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen ter wereld. De prijs wordt al ruim 20 jaar in meer dan 60 landen uitgereikt. De award is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen.


Lees verder

Pas uitgevlogen kwikstaart op zonnepaneel
Persbericht 02/04/2024

Ecologische inrichting van zonneparken kan natuur helpen, maar niet alle soorten profiteren

Lees meer
Blog 15/03/2024

Can-do-mentaliteit over de grens

Lees meer
Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact