Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
17/01/2020

Solarfields Groningen verhuist naar nieuwe locatie

Solarfields, producent van duurzame energie, werkt vanaf vandaag vanaf een nieuwe locatie aan de energietransitie. Deze nieuwe locatie is in de buurt van het hoofdstation gelegen en biedt meer ruimte aan medewerkers.

Groei Solarfields
Afgelopen jaar heeft Solarfields een enorme groei meegemaakt. Het bedrijf heeft twee nieuwe vestigingen geopend in Arnhem en Rotterdam. Daarnaast is ook locatie Groningen uitgebreid in haar personeelsbestand. Omdat het pand aan de Leonard Springerlaan hierdoor niet meer voldoende ruimte kon bieden, is er besloten te verhuizen naar het pand aan de Emmasingel.

Verduurzaming
De missie van Solarfields is om de wereld te verbeteren met duurzame energie. In dit kader past het ook om kritisch naar haar eigen CO2 footprint te kijken en, waar mogelijk, deze zo klein mogelijk maken. Ten aanzien van mobiliteit is het streven ernaar om enkel elektrisch, met openbaar vervoer of per fiets te reizen. Allemaal op basis van het principe:New way of moving for a better world. De nieuwe kantoorlocatie bevindt zich daarom op loopafstand van het station.

Solarfields
Solarfields is een producent van duurzame energie en realiseert zonne-energie systemen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van grootschalige grondgebonden zonneparken. Solarfields realiseert zonneprojecten op verschillende type locaties zoals grond, daken, oude vuilstortlocaties en parkeerplaatsen. Allemaal met het doel om Nederland verder te verduurzamen in 2030 schone energie te leveren aan 1 miljoen huishoudens.


Lees verder

Zonnepanelen-grond
01/05/2024

Novar versterkt zijn positie op de Europese markt met de aankoop van een omvangrijk zonne-energieproject in Duitsland

Lees meer
Waterstofproject H2Hollandia bij zonnepark Vloeivelden Hollandia
Persbericht 30/04/2024

Waterstofproject H2Hollandia weer een stap dichter bij realisatie

Lees meer
Pas uitgevlogen kwikstaart op zonnepaneel
Persbericht 02/04/2024

Ecologische inrichting van zonneparken kan natuur helpen, maar niet alle soorten profiteren

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact