Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
15/05/2019

Solarfields kiest voor Hunter Select bij invulling vacatures

Solarfields gaat duurzame samenwerking aan in de zoektocht naar nieuw talent

Groningen, 15 mei 2019 – Sinds kort werkt Solarfields exclusief met Hunter Select samen in de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Het bedrijf maakt een sterke groei door, dus het aandragen van geschikte kandidaten die deze groei kunnen bewerkstelligen is hierbij zeer belangrijk.

Gerben Smit, partner van Solarfields, vertelt over de samenwerking: “We zijn erg blij met de samenwerking met Hunter Select. Ze kijken kritisch mee in wat wij nodig hebben.” De bedrijven werken al langer samen in de zoektocht naar nieuw personeel. Smit zegt hierover: “Hunter Select heeft in de afgelopen periode laten zien de juiste samenwerkingspartner voor ons te zijn. Dit heeft ons doen besluiten om exclusief de samenwerking met hen aan te gaan.”

Nieuwe vestigingen

Solarfields heeft veel nieuwe projecten toegevoegd aan haar portefeuille en verwacht dat deze groei de komende jaren alleen maar toeneemt. Om deze reden heeft het bedrijf onlangs een vestiging in Rotterdam gestart en zijn begin mei ook de deuren in Arnhem geopend.

Hunter Select

Nancy de Vries en Renée Nicolaï van Hunter Select zijn blij met het vertrouwen van Solarfields en het exclusieve partnership dat Solarfields en Hunter Select zijn aangegaan. “Het is een mooie bekroning op de prettige samenwerking van de afgelopen anderhalf jaar. Het is fantastisch om de gehele instroom van medewerkers te mogen verzorgen voor Solarfields. Zo kunnen wij vanuit Hunter Select onze bijdrage leveren aan de verdere groei en het succes van Solarfields”. Ook voor professionals is het een unieke kans om te werken voor een organisatie die de wereld wil verbeteren met duurzame energie.

Solarfields

Solarfields is een ervaren ontwikkelaar van grootschalige energiesystemen, waaronder zonneparken en -daken. Om de energietransitie te versnellen ontwikkelt en realiseert Solarfields eigen projecten en biedt ondersteuning bij projecten van anderen. Solarfields heeft meerdere zonneparken gerealiseerd in Nederland en is bezig met de realisatie van veel meer.

Benieuwd naar de laatste vacatures? Neem een kijkje op onze vacaturepagina!


Lees verder

Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer
Persbericht Biedplichtcontract Enexis
Persbericht 18/01/2024

Enexis en Novar sluiten uniek contract over flexibele energielevering 

Lees meer
Zonnepark-paard
Blog 27/12/2023

Één wet die alles regelt

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact