Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
20/03/2019

Solarfields opent een nieuwe vestiging in Rotterdam

Nieuwe vestiging Solarfields volgende stap in versnelling energietransitie

Rotterdam, 20 maart 2019 – Ontwikkelaar Solarfields opent vandaag de deuren van een nieuwe vestiging in Rotterdam. Deze stad is gekozen vanwege haar strategische ligging in Nederland en herkenbare energieprofiel. Recentelijk is veel personeel opgeleid om vanuit deze nieuwe locatie te werken.

In de afgelopen jaren is er een grote stijging van zonneparkinitiatieven in Nederland zichtbaar. Solarfields heeft als marktleider veel ervaring opgedaan in de realisatie van zonneparken en verwacht vanuit deze nieuwe kantoorlocatie de energietransitie verder te versnellen.

Gerben Smit, partner van Solarfields, vertelt enthousiast: “Solarfields heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare zonneparkontwikkelaar. We zijn door de enorme groei letterlijk uit ons jasje gegroeid op ons kantoor in Groningen. Een nieuw pand openen was een logische stap. Rotterdam heeft een goede centrale ligging en heeft een prima treinverbinding met Groningen, waar toch onze basis ligt.”

Solarfields Rotterdam

Het kantoor aan de Marten Meesweg in Rotterdam is waarschijnlijk snel gevuld met personeel. Naast bestaande medewerkers die verhuizen naar deze locatie, zijn er ook meerdere nieuwe collega’s gestart bij de van oorsprong Groningse ontwikkelaar.

Solarfields verwacht dat het bedrijf de komende jaren nog flink blijft groeien. Smit legt uit: ”We verwachten naast Rotterdam op termijn nóg een vestiging te openen. Op dit moment hebben we een pipeline van meer dan 150 projecten, die samen ruim 2.000 hectare vertegenwoordigen. De exacte locatie van de volgende vestiging is nog niet bekend, maar zal eveneens een strategische ligging hebben.”

Solarfields

Solarfields is een ervaren ontwikkelaar van grootschalige energiesystemen, waaronder zonneparken en -daken. Om de energietransitie te versnellen ontwikkelt en realiseert Solarfields eigen projecten en biedt ondersteuning bij projecten van anderen. Solarfields heeft meerdere zonneparken gerealiseerd in Nederland en is bezig met de realisatie van veel meer.


Lees verder

Pas uitgevlogen kwikstaart op zonnepaneel
Persbericht 02/04/2024

Ecologische inrichting van zonneparken kan natuur helpen, maar niet alle soorten profiteren

Lees meer
Blog 15/03/2024

Can-do-mentaliteit over de grens

Lees meer
Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact