Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
07/11/2016

Solarfields realiseert in Zeeland

In de provincie Zeeland realiseert Solarfields in samenwerking met ib vogt binnenkort een nieuw zonnepark met een opgesteld vermogen van 50 megawatt-piek. Dit park is ontwikkeld door Solarpark Zeeland. Solarfields en ib vogt gaan samen de bouw en het beheer van dit park uitvoeren.

Het park wordt gesitueerd rond het havengebied van Vlissingen binnen de gemeenten Vlissingen en Borssele welke de noodzakelijke vergunningen verstrekt hebben.

Op dit moment worden de laatste details aan het ontwerp uitgewerkt, maar er is reeds een SDE+ beschikking verstrekt. Verwachting is dat de bouw in de loop van 2018 start. De circa 175.000 panelen worden in een oost-west oriëntatie geplaatst, waarmee op deze locatie het beste rendement wordt verkregen.

Met dit park zal een grote bijdrage gegeven worden aan de duurzaamheidsdoelstellingen van zowel de betrokken gemeenten als de provincie Zeeland.


Lees verder

Blog 13/09/2023

Teamdag Ground Mounted

Lees meer
Paneellegging Dorkwerd
Persbericht 12/09/2023

Eerste paneel geplaatst op zonthermiepark Dorkwerd

Lees meer
Batterij zonnepark Bontepolder
Persbericht 06/09/2023

Grote batterijen kunnen Nederlandse samenleving jaarlijks €2 miljard besparen

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact