Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
02/10/2017

Uitnodiging inloopbijeenkomst Zonnepark Molenwaard

Solarfields is voornemens een zonnepark te ontwikkelen in Hoogezand. De beoogde locatie van het zonnepark is gelegen tussen de Woldweg en de Gorechtlaan, ten noorden van de Burgemeester van Roijenstraat. De locatie wordt aan de noordkant begrensd door de spoorlijn Groningen – Winschoten.

Tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 16 oktober a.s. willen wij omwonenden graag informeren over het initiatief. Er is nog niks in beton gegoten. Wij zijn benieuwd naar de mening van omwonenden en we willen de wensen meenemen in de ontwikkeling van dit duurzame initiatief.

Introductie

Solarfields is een Groningse ontwikkelaar van zonneparken in Nederland. De werknemers van Solarfields hebben een historie als ontwikkelaar van duurzame energieprojecten, waaronder zonne- en windparken. De medewerkers zijn al meer dan 10 jaar actief in de markt voor duurzame energie en hebben voor meer dan 250 MW aan projecten gerealiseerd. Tijdens de inloopbijeenkomst hebben omwonenden ook zelf inspraak in de manier waarop het zonnepark landschappelijk wordt ingepast. Een landschapsarchitect zal tijdens deze avond aanwezig zijn om de ideeën en wensen vorm te geven. Samen met omwonenden willen wij een breed gedragen plan uitwerken.

Participatie voor omwonenden

Solarfields stimuleert en ondersteunt lokale participatie in haar zonneprojecten. Om die reden stellen wij Zonnepark Molenwaard open voor financiële participatie voor omwonenden die op deze manier zelf mee kunnen investeren in het park en profiteren van de opbrengsten. Wij bieden financiële participatie aan in de vorm van obligaties met een aantrekkelijk rentepercentage.

Om de toegang tot de participatie te organiseren realiseren wij in de komende tijd een projectsite waarop meer informatie is te vinden. Tijdens de inloopbijeenkomst zal er meer informatie gegeven worden over de mogelijkheden voor participatie in dit zonnepark en de nadere financiële details.

Inloopbijeenkomst

Solarfields organiseert op 16 oktober een informatieavond waarop wij omwonenden graag willen informeren over het project. Wij presenteren de verschillende onderdelen van het project en gaan hierover graag in gesprek. Omwonenden kunnen tijdens deze gesprekken ideeën over het park aan ons doorgeven. Wij nemen deze waar mogelijk mee in de uitwerking van de plannen.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op:

Datum: Maandag, 16 oktober 2017

Tijdstip: Vanaf 18:30 tot 20:30 uur

Locatie: Wijkcentrum Spokie, Erasmusweg 2f, 9602 AE Hoogezand

Iedereen is welkom dus mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en toch graag aanwezig willen zijn, dan bent u van harte welkom.

U kunt op elk moment tussen 18.30 en 20.30 uur binnenlopen.

Via onderstaande opties kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst:

– telefoonnummer op 085 30 30 858

– per email naar aanmelden@solarfields.nl

Belangstellenden ontvangen wij graag op 16 oktober vanaf 18.30 uur.

Wij zullen zorgen voor voldoende koffie/thee en een goed verzorgde bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

De werknemers van

Solarfields Nederland B.V.


Lees verder

Algemeen 25/07/2024

ESG Report 2023

Lees meer
GDS Avermieden
Persbericht 17/07/2024

Bouw eigen netstation Avermieden gestart

Lees meer
Blog 12/06/2024

Feestelijke opening Bontepolder

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact