Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
23/11/2018

Veel animo voor inloopavond Hardenberg

Afgelopen woensdagavond vond de inloopavond ten behoeve van zonnepark Heemserpoort plaats in Het Heemse in de Hardenberg. Omwonenden en geïnteresseerden zijn door middel van een postermarkt geïnformeerd over het project en de landschappelijke inpassing die door LAOS Landschapsarchitecten is ontworpen.

Het voornemen is om een zonnepark te realiseren van 14 MWp op een locatie van ongeveer 12 hectare. Met de realisatie van dit park kunnen ongeveer 4.000 huishoudens van duurzame energie worden voorzien. Het beoogde zonnepark levert hiermee een goede bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen van gemeente Hardenberg.

De inloopavond is druk bezocht. In totaal hebben ongeveer 100 bezoekers interesse getoond in het zonnepark. De stemming gedurende de avond was overwegend positief. Bij voldoende belangstelling zal een gedeelte van het zonnepark opengesteld worden voor participatie. Hier wordt naar gekeken wanneer het project verder in het traject is.


Lees verder

Visualisatie-Dorkwerd
11/05/2023

Bouw grootste zonthermiepark van Nederland bewijst belang van zonnewarmte in energietransitie.

Lees meer
18/04/2023

Time for Novar

Lees meer
Algemeen 18/04/2023

Tijd voor Novar.

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact