Nieuws
Algemeen 05/06/2024

Zien we jou op PROVADA 2024?

Novar is aanwezig op de PROVADA van 11 t/m 13 juni in de RAI Amsterdam. Als toonaangevend bedrijf in de verduurzaming van de vastgoedsector, kijken wij ernaar uit om in contact te komen met andere partijen.

De PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland en biedt ons mogelijkheden om in contact te komen met collega-professionals en deel te nemen aan inspirende gesprekken over de toekomst van de vastgoedsector. Belangrijk, want kantoren met een laag energielabel worden steeds minder waard. Met onze kennis en expertise helpen we graag met de verduurzaming van deze bedrijfspanden.

Zien we je op de PROVADA?

Ons team van Novar zal aanwezig zijn om onze nieuwste ontwikkelingen en diensten te bespreken. Ben je benieuwd hoe wij met verduurzaming helpen om een toegevoegde waarde te leveren aan de vastgoedmarkt? Wij nodigen je van harte uit om je gegevens hieronder achter te laten zodat we een afspraak kunnen plannen op de PROVADA. Samen verduurzamen we de vastgoedmarkt!

Interesse PROVADA

Ben je aanwezig op PROVADA en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je vastgoed te verduurzamen? Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Lees verder

Algemeen 25/07/2024

ESG Report 2023

Lees meer
Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer
Algemeen 15/12/2023

‘Geen zonnepark meer zonder een batterij’

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact