Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
04/10/2018

Zonnepark Sinnegreide bereikt 100%

In korte tijd zijn alle beschikbare obligaties voor zonnepark Sinnegreide volgeschreven. Via platform ZonnepanelenDelen was het voor korte tijd mogelijk om te investeren in het zonnepark. In totaal is er €250.000,- aan obligaties beschikbaar gesteld.

Na een speciale voorinschrijving, waar enkel inwoners van gemeente Achtkarspelen toegang tot hadden, was het vanaf gisterochtend voor iedereen mogelijk om te investeren tegen een aantrekkelijk rendement. Deze mogelijkheid werd goed ontvangen. In korte tijd zijn alle obligaties verkocht. Meer dan 220 deelnemers zullen profiteren van de zonne-energie die straks in Buitenpost wordt opgewekt.

Zonnepark Sinnegreide
Op dit moment bevindt zonnepark Sinnegreide zich in de afrondende fase. In totaal worden er 30.436 zonnepanelen geplaatst. Deze leveren met 11,7 MWp straks voldoende stroom voor ruim 3.800 huishoudens per jaar. Naar verwachting wordt het park eind deze maand opgeleverd.

Samenwerking ZonnepanelenDelen
Het is niet de eerste keer dat geïnteresseerden de kans krijgen om te investeren in een zonnepark van Solarfields. Ook bij de eerder gerealiseerde parken is de samenwerking met ZonnepanelenDelen aangegaan. Deze laagdrempelige manier van investeren bleek ook bij zonnepark de Kie en zonnepark Marum een groot succes te zijn. De beschikbare obligaties zijn in alle gevallen binnen korte tijd volgeschreven.


Lees verder

Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer
Persbericht Biedplichtcontract Enexis
Persbericht 18/01/2024

Enexis en Novar sluiten uniek contract over flexibele energielevering 

Lees meer
Zonnepark-paard
Blog 27/12/2023

Één wet die alles regelt

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact