Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
29/10/2020

Informatiedag zonnepark Beemdweg

Solarfields heeft het voornemen om een zonnepark te ontwikkelen in uw omgeving. Solarfields neemt daarvoor op 1 december 2020 deel aan een selectieprocedure binnen de gemeente Venray. Op 14 november 2020 organiseren we een informatiedag over dit initiatief.

Zonnepark Beemdweg Venray

Het voornemen is om een zonnepark te ontwikkelen aan de westzijde van de A73, tegen de oostzijde van de Beemdweg (zie bijlage 1). De oppervlakte van het beoogde zonnepark is ongeveer 20.5 hectare. Hiermee kunnen jaarlijks ruim 6.850 huishoudens worden voorzien van duurzaam opgewekte energie. Dit levert een grote bijdrage aan de ambities van de gemeente Venray.   

Coronamaatregelen 

Het is met de huidige coronamaatregelen toegestaan om een bijeenkomst te organiseren voor maximaal dertig personen. Echter, gezien de steeds nadrukkelijkere oproep om bijeenkomsten tot een minimum te beperken, geven wij er de voorkeur aan om de informatiebijeenkomst in een kleinere opzet te organiseren. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via de projectpagina van zonnepark Beemdweg.


Lees verder

GDS Avermieden
Persbericht 17/07/2024

Bouw eigen netstation Avermieden gestart

Lees meer
Blog 12/06/2024

Feestelijke opening Bontepolder

Lees meer
Algemeen 05/06/2024

Zien we jou op PROVADA 2024?

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact