Nieuws
Blog 20/06/2023

Mis ‘m niet: jouw subsidie

Wil jij verduurzamen? Nog even en dan opent de SDE++ 2023. En die wil je niet missen. Weten waarom niet? Lees dan hier verder.

Wat is de SDE++ subsidie?

Om de energievoorziening te verduurzamen en CO2 te besparen is de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie in het leven geroepen. Wil jij meer grip op je energierekening, de waarde van je vastgoed vergroten of jouw CO2-uitstoot verminderen? Dan is deze subsidie voor jou.

Wil je meer weten over de subsidie? We leggen het hier uit.

De nieuwe subsidieronde komt eraan

Het is nog maar één keer per jaar mogelijk om de SDE++ aanvraag in te dienen. De subsidieronde van 2023 start in september. Een complexe aanvraag die tijd vraagt. Daarom staan wij klaar om deze aanvraag voor je te doen.

Bij een subsidie-aanvraag komt meer kijken dan je denkt. Heb je voldoende teruglevercapaciteit? Is je dak geschikt voor zonnepanelen? Voor welk tarief kun je het beste inschrijven? Wij hebben de expertise in huis om jouw aanvraag succesvol te doen.

Dit scheelt veel tijd, uitzoekwerk én verhoogt de kans dat de subsidie wordt toegekend. Jij bepaalt vervolgens zelf of je ons ook inzet voor de realisatie van jouw zonnedak.

Direct jouw aanvraag starten? Dat kan hier.

Mis ‘m niet

De eerste stap, om rendabel zonnepanelen op je bedrijfsdak te plaatsen, is de subsidie-aanvraag. We helpen je graag met onze expertise en doen de aanvraag voor je. Krijg je de SDE++ toegekend? Dan heb je nog 3 jaar de tijd om het zonnedak te realiseren. Blijkt in deze periode dat het dak niet gerealiseerd kan worden? Dan wordt deze subsidie zonder gevolgen ingetrokken.

Faris Musakadic is Business Developer Rooftop: “Nú is je kans. Een zonnedak heeft veel voordelen. Zo word je bijvoorbeeld onafhankelijk van het energienet. En je eigen opgewekte kilowatturen zijn vele malen goedkoper dan alles wat je moet inkopen.”
Faris

Tel daarbij op dat Rob Jetten – minister van Klimaat en Energie – bij een dakgrootte vanaf 250 m2 een zonnepanelen wil verplichten én dat de levensduur van de SDE++ subsidie onder druk staat. Oftewel, wees er snel bij.


Lees verder

Blog 13/09/2023

Teamdag Ground Mounted

Lees meer
Paneellegging Dorkwerd
Persbericht 12/09/2023

Eerste paneel geplaatst op zonthermiepark Dorkwerd

Lees meer
Batterij-novar-medewerkers
Blog 31/08/2023

De rol van opslag

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact