Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
19/06/2020

Participatiemogelijkheid zonnepark Molenwaard geopend

We zijn trots dat zonnepark Molenwaard nu duurzame energie produceert. Het is een ongelooflijk mooi project met een flinke duurzame impact. Wij bieden nu de mogelijkheid om mee te participeren. Voor inwoners van de gemeente Midden Groningen is er zelfs extra burenvoordeel, waardoor het nog gunstiger is om deel te nemen.

Het opwekken van duurzame energie doen wij uiteindelijk samen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te investeren in zonnepark Molenwaard via het platform ZonnepanelenDelen. ZonnepanelenDelen is marktleider in investeringen in zonne-energie en hebben eerder 100 vergelijkbare zonne-energieprojecten mogelijk gemaakt.  Inwoners van de gemeente Midden Groningen krijgen gedurende 3 weken voorrang op om ZonneDelen te kopen. Je kunt investeren via www.zonnepanelendelen.nl/molenwaard.

Omdat het om een financieel product gaat, verwijzen wij je graag naar het informatiememorandum op de actiepagina. Deze beschrijft alle voorwaarden en mogelijke risico’s. We raden je aan om deze documentatie goed door te lezen voordat je besluit te investeren. 


Lees verder

Persbericht 21/11/2023

DIF Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in Novar

Lees meer
Blog 16/11/2023

Group Controller gezocht

Lees meer
Agri-PV
Persbericht 13/11/2023

Eerste onderzoek naar combinatie zonnepark en melkveehouderij gestart

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact