Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
23/10/2020

Solarfields organiseert informatiebijeenkomst zonnepark Fort Vlaas

Solarfields houdt op dinsdag 3 november een bijeenkomst bij gemeenschapshuis de Haammaeker, aan de Hoogstraat 2 te Neer voor zonnepark Fort Vlaas. De initiatiefnemers van het zonnepark gaan op deze avond in gesprek met geïnteresseerden uit de omgeving van Neer.

Solarfields heeft het voornemen om een zonnepark te ontwikkelen in uw omgeving. Op 3 november 2020 vindt er een informatiedag plaats over dit initiatief. Solarfields wil graag met u in gesprek over de plannen. In deze brief leest u wat u kunt verwachten van deze avond en hoe u zich kan aanmelden. Daarom nodigt Solarfields u graag uit om u te informeren over de plannen en te luisteren naar uw meningen en ideeën. Solarfields hoopt op uw interesse en aanmelding.  

Zonnepark Fort Vlaas 

Het voornemen is om een zonnepark te ontwikkelen met een capaciteit van 21.5 MWp. De beoogde locatie bevindt zich aan de westelijke zijde van de Vlaas, met een netto oppervlakte  van 18,5 hectare. Hiermee kunnen jaarlijks ruim 6.850 huishoudens worden voorzien van duurzaam opgewekte energie. Dit levert een grote bijdrage aan de ambities van de gemeente Leudal.   
 

Praktische informatie

De inloopbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 3 november 2020. In verband met de coronamaatregelingen kunt u zich aanmelden via onze site op een tijdstip dat het u gelegen komt. Door de huidige omstandigheden mogen er niet meer dan 30 personen tegelijk aanwezig zijn. In totaal zijn er 5 momenten van ieder 50 minuten waarbij u van harte welkom bent. Eerst zal er een korte presentatie worden gegeven om het zonnepark initiatief toe te lichten waarna er ruimte zal zijn om al uw vragen te stellen en uw ideeën te geven.  

  • Datum: 3 november 2020 
  • Aanmeldtijden tussen: 16:00 – 21:00 u  
  • Locatie: Gemeenschapshuis Haammaeker (Hoogstraat 2, 6086 BH Neer) 
  • Maximaal 2 personen per huishouden  

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het aanmeldformulier op de projectpagina van zonnepark Fort Vlaas.


Lees verder

Pas uitgevlogen kwikstaart op zonnepaneel
Persbericht 02/04/2024

Ecologische inrichting van zonneparken kan natuur helpen, maar niet alle soorten profiteren

Lees meer
Blog 15/03/2024

Can-do-mentaliteit over de grens

Lees meer
Dorkwerd
Algemeen 14/02/2024

De zon als oplossing voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact