Financieren in nieuwe energie. Duurzaam rendement.

Sectoren Investeerders

Het financieren van nieuwe energie is win-win. Als eigenaar van een groen energieproject, ga je voor én langdurige financiële winst én duurzame impact op de wereld. Als marktleider in zonneparken, verzorgen wij een efficiënt en rendabel beheer van zonneparken en realiseren we nieuwe projecten.

Plan een adviesgesprek in

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.


Onze oplossingen

Novar helpt eigenaren van energieprojecten om duurzaam rendement te maken.

Jouw uitdaging

Je groene-energieproject is een investering. Of je nu een institutionele investeerder, een groen fonds of een energie-coöperatie bent: je project moet in goede conditie blijven, technisch én financieel. Hoe beter je zonnepark, energieopslag of windproject opereert, des te groter het rendement. Bij Novar is ieder energieproject in professionele handen. Als geen ander zijn wij thuis in beheer, onderhoud en advies. Voor optimale opbrengsten. Voor langdurig gezonde assets. Voor duurzaam rendabele energie.

Novar in de praktijk

Wij leveren turn-key projecten in groene energie

Novar realiseert grote turn-key energieprojecten. We zijn de grootste ontwikkelaar van zonneparken op land van Nederland, en toonaangevend in nieuwe oplossingen voor energieopslag, smart grids en meer. Wij hebben jarenlange ervaring, beheren al onze eigen parken, kennen de lokale markt, en implementeren continu nieuwe technieken en oplossingen om het rendement van een park te verhogen. 

Voor eigenaren van duurzame-energieprojecten verzorgen wij het beheer van A tot Z: technisch en commercieel beheer, slim en efficiënt onderhoud, monitoring, opbrengstoptimalisatie, administratie, belastingen en meer. Onze experts denken mee, kijken vooruit en adviseren, zodat elke duurzame investering maximaal rendeert. Voor investeerders én voor een duurzame wereld.

De trends in de duurzame energie

De beweging in beleggen

gaat naar duurzaam

Duurzaam rendement

Het belang van duurzaam beleggen wordt steeds groter. Novar weet dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat je optimaal rendement behaalt.

Optimale prestaties

Het is mogelijk om geld te besparen wanneer je installatie optimaal is ingeregeld. Dit optimaliseren doet Novar voor jou.

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact