Het is tijd voor nieuwe energie. Daarom heeft Solarfields sinds 18 april 2023 een nieuwe naam: Novar. Wil je meer weten? Lees hier het bericht over de naamswijziging.

Nieuws
07/07/2020

Solarfields aan top in najaarsronde SDE+

We zijn volgens nieuwssite Solar Magazine uitgeroepen tot de grote winnaar in de najaarsronde SDE+ van 2019. In totaal heeft Solarfields meer dan 266 MWp aan beschikkingen verkregen. Wij zijn enorm trots op dit resultaat omdat door deze beschikkingen, een aantal zonneparken weer een stap verder zijn richting realisatie. Hiermee kunnen we samen een essentieel verschil maken in de energietransitie.

Grootste zonnepark van Nederland

De verleende subsidie voor zonnepark Dorhout Mees is de grootste aanvraag. Met 147,8 megawattpiek is dit project op dit moment het grootste zonnepark van Nederland. Het zonnepark ligt net als solar carport Lowlands in de gemeente Dronten. Met deze projecten levert de gemeente dus een essentiële bijdrage aan de energietransitie.

Het tweede zonnepark van Solarfields wat in de top 10 van grootste projecten van de najaarsronde SDE+ 2019 behoort, is zonnepark Groot Roodehaan. Het gaat hier om een project van 51 MWp, welke een uitbreiding is van een bestaande zonneweide. Met deze uitbreiding kunnen wij zo’n 14.000 huishoudens van duurzame energie voorzien. Uniek is dat (een deel van) de stroom aan het UMCG-ziekenhuis wordt geleverd.

Benieuwd naar meer informatie over SDE+?

Wij begrijpen dat je misschien een aantal vragen hebt over de SDE+ subsidie. Daarom is er een speciale SDE-pagina ingericht om deze te beantwoorden. heb je een project en zoek je hulp met de aanvraag van de SDE++? Wij helpen je graag verder. Vul het quickscanformulier in je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie!


Lees verder

Visualisatie-Dorkwerd
11/05/2023

Bouw grootste zonthermiepark van Nederland bewijst belang van zonnewarmte in energietransitie.

Lees meer
18/04/2023

Time for Novar

Lees meer
Algemeen 18/04/2023

Tijd voor Novar.

Lees meer

Samen de uitdaging aangaan?

De energietransitie begint met een kennismaking. Plan direct een gesprek in of neem contact met ons op.

Plan een gesprek in

Onze specialisten helpen je met gericht advies.

Plan gesprek in

Neem contact op

Vragen? Bel of mail ons.

Contact